Over Hellema Verpakkingen

Hellema Verpakkingen is opgericht in 1906 en voortgekomen uit een bakkersbedrijf waarvoor met name de eigen producten van verpakkingen werden voorzien. Tegenwoordig is Hellema Verpakkingen een betrouwbare partner van de levensmiddelenindustrie, gevestigd aan de Oostzijde te Zaandam.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel ons direct of stuur een mail.
Bel direct: +31 75 616 06 51 

Specialiteiten van Hellema Verpakkingen

Hellema Verpakkingen is gespecialiseerd in het produceren van voedselveilige, innovatieve verpakkingen van kunststof en Kraftpapier. Alle activiteiten vallen onder ons kwaliteitmanagementsysteem dat gecertificeerd is volgens de Global Standard van BRC-IoP, categorie 1. 

Doordat onze oorsprong ligt bij een traditionele bakkerij, hebben we in de afgelopen jaren veel knowhow opgebouwd ten aanzien van het presenteren, beschermen en vers houden van producten in de food- en foodgerelateerde industrie. Bij Hellema Verpakkingen beschikken we niet alleen over een uitgebreide materiaalkennis, maar kunnen we ook daadwerkelijk berekenen welke bescherming uw product nodig heeft. Dat geldt voor de T.H.T. datum, maar ook voor de barrière tegen invloeden van buiten de verpakking, zoals migratie en oxidatie. 

Wij leveren producten met een hoge toegevoegde waarde op het gebied van toegepaste materialen, service en grafische technieken. Ons team van vakmensen beschikt over veel parate kennis van het te verpakken product, de markt van Brands en Private labels, materialen en technieken. Daarmee zijn we in staat om snel op de klantwens in te spelen en adviezen en concepten te ontwikkelen tot innovatieve verpakkingsoplossingen met een zeer korte time-to- market.

State of the art productiefaciliteiten

Hellema Verpakkingen beschikt over zowel flexo- als diepdruk machines om diverse materialen, in uiteenlopende diktes, te kunnen bedrukken. Tevens behoort het in huis produceren van laminaten vervaardigd van folie en papier tot een duplex of tri-laminaat tot onze mogelijkheden. 

Hellema verpakkingen levert al haar producten op maat, waarbij het productieproces volledig is ingericht op het produceren van rollen. Het verpakken zelf doen wij niet; dit laten wij over aan onze klanten of de co-packaging experts die deel uitmaken van ons netwerk. Hierin adviseren wij u graag.

Bij Hellema spelen we graag in op uw eisen en wensen om de perfecte uitstraling van uw product te realiseren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u om tafel.
De betrouwbare partner van de food industrie!